Android 4.4.3 geliyor

Google nin en çok sevilen mobil Android işletim sistemi güvenliği on planda sağlayacak olan sürümü 4.4.3 Kitkat Google dışında denemelerine başladığı konuşuluyor.

Günümüzde en cok tercih edilen akıllı telefon ve tabletlerde kullanılan Android işletim sistemi önümüzdeki günlerde yeniden bir güncellemeye magruz kalacak. Bu yeni gelecek olan güncelleme  ne kadarda diger ana sürümlere benzemesede Google'ın Nexus cihazları için önemli gözüküyor. Google'ın daha onceki açıklamasında Android 4.4.3 Kitkat'ın güvenlik ve stabilite ağırlıklı bir odaklama olacağını belirtmis.

Sanal ortama düşen son bilgilere göre Kitkat'ın Google dışında cihazlardada denemelere başlanmış. Nexus cihazı sabi Android geliştiricilerinin yüzde birlik kısmına dağıtıldı.  Android 4.4.3 Kitkat geliştiriciler tarafindan test asamasindan gectikten sonra kullanıcıların da hizmetine sunulacak.

Guncellemenin Nexus dışındaki cihazlarda gelme ihtimali düşük ama daha sonra gelen ana sürümlerde güncelleme özelliklerini barındıracaktır.

Bu yaz 4.5 gelebilir

Yinelenen küçük güncellemelerin ardından yeni bir ana sürüm gereksinimi duyuluyor. Android 4.4.3 ile guvenlik ve stabiliteyi önde tutan Google 4.5'i yaz aylarında tanıtarak işletim sistemini 64 bit'e uyumlu hale getirecek.
SONRAKİ KONU
« SONRAKİ KONU
ÖNCEKİ KONU
ÖNCEKİ KONU »

Yorumunuz için teşekkürler.Admin onayladığı zaman burada gözükecek. DönüştürDönüştür İfadelerİfadeler

Yorumunuz İçin Teşekkürler