iPhone 6 özellikleri açıklandı

Apple'ın yeni çıkaracağı modellere dair bilginin kaynağı doğrudan tedarik zincirlerinden gelen dev bilgi iPhone 6 hakkinda bilmemeniz gereken her şeyi kapsiyor. iPhone 6 ve çıkış zamanı. 

Ming-Chi Kuo ismini daha önce duyma mis olabilirsiniz ama üzülmeyin Teknoloji Bankası bu ismi gayet iyi biliyor. KGI SECURITIES Analisti Ming Kuo yatırımcılarına gönderdiği mektuplar her zaman doğru veya doğruya çok yakın çıkmıştır.  Tedarik zincirindeki kaynağını kullanan Ming Kuo bu sefer bizlere iPhone 6 ve büyük ekranlı iPhone modelleri ile ilgili bilgilerini paylaştı.
Apple'ın yeni amiral gemisi iPhone 6'nın yeni Apple A8 islemcisi ole geleceğini, ekran boyutunun 4,7 inc büyüklüğünde Retina olacagini , 1.334 x 750 piksel (326 ppi) çözünürlüğü ile biz kullanıcılarına sunacağını açıkladı. iPhone 6 NFC gibi yeni nesil teknolojileri de bünyesinde bulunduracak.

Çoğu Android'in 2 GB RAM ile standartlastığını biliyoruz. Apple'ın 1GB RAM'i bu konuda düşük gibi görülebilir. Bu konuda Apple'ın tek bir telefon modeli için işletim sistemi tasarladığı uygulama geliştiricilerinin de benzer bir odaklama avantajı olduğu düşünülürse şu ana kadar hicbir sorun yaşatmayan 1 GB secimi 2014 'ü de kurtarabilir gibi görünüyor.

Apple tasarimi komple değişiyor.

iPhone 6'nın şüphesiz en şaşırtıcı yanı tasarımı olacak. iPhone yeni modeli çok daha ince olacak ve yanlardaki ekran çerçevesi en aza indirilecek % 10 ila % 20 oranında azaltılarak cihazı tek elle kullanmak çok daha kolaylaşacak. Bu anlatim da şu ana kadar olan iPhone 6  tasarımlarını doğruluyor.

Apple'ın Galaxy Note 3 ü ile vs. yapacagi yeni 5,5 inclik iPhone modelinde ise Full HD 1.920 x 1.080 piksel ( 401 ppi ) çözünürlük ve iPhone 6 daki gibi Apple A8 işlemci, NFC ve Touch ID olacak. Cihazın pili ise Ming Kho'nun açıklamasına göre iPhone 5S pilinden %50-%80 daha buyuk olacak.

Tasarımın bir önemli ayrıntısı da her iki modelde de güç düğmesi telefonun üstünden alınıp, yan tarafa yerleştirilecek. Buda tek elle kullanma kolaylığı sağlayacak. Ming Kuo'nun diger görüşü ise ekranda kullandığı Gorilla Glass canını kullanmayip Safir Kristale geçeceği yönünde.  Ancak bu sadece 64 GB'lık üst modelde gerçekleşebilir.

iPhone 6 ne zaman çıkacak. 

iPhone 4S ve iPhone 4'ün üretiminin durdurulmasının ardından alt model olarak iPhone 5S ve 5C'nin piyasada kalacağı belirtilen raporda, iPhone 6'nın yılın üçüncü çeyreğinin sonlarına doğru piyasaya sürüleceği belirtiliyor. Telefon-tablet birlesimi olan 5,5 inclik iPhonemodeli ise ancak kullanicilarla dördüncü çeyrekte buluşacak.
SONRAKİ KONU
« SONRAKİ KONU
ÖNCEKİ KONU
ÖNCEKİ KONU »

Yorumunuz için teşekkürler.Admin onayladığı zaman burada gözükecek. DönüştürDönüştür İfadelerİfadeler

Yorumunuz İçin Teşekkürler