Beyaz Show Cepte

Televizyon alışkanlıklarımız da teknolojinin gelişimi ile şekil değiştiriyor ve televizyonun tek yönlü iletişim özelliği yerini izleyicilerin de katkıda bulunabileceği etkileşimsel bir araca bırakmaya başlıyor. İnternetin mobil ağlara taşınması ve mobil platformların hayatlarımızda fazlaca yer kaplamasıyla televizyonda da yepyeni bir dönem açılıyor.
Dünyanın önde gelen mobil platformu LINE, Resmi Hesap özelliği ile televizyon kanalları ve programlarına kolayca erişebilme, haberdar olabilme ve etkileşimde bulunabilme imkânı sunuyor. Yakın zamanda açılan Fox TV ve Beyaz Show Resmi Hesapları bunun en güzel örneği. Kısa zamanda 240 binin üzerinde Beyaz Show hayranının eklediği resmi hesap ile hayranları program ile doğrudan iletişim kurabiliyor.
Beyaz Show’un daha önce sadece stüdyodaki izleyicilerine sorduğu “kâğıt soruları” artık Beyaz Show Resmi Hesabı üzerinden hayranlarına da gönderilebiliyor. Program esnasında On-Air modu aktifken Beyaz Show Resmi Hesabı’na hayranları doğrudan mesaj gönderebiliyor ve bu mesajı Beyaz Show dışında başka kimse görmüyor. Böylelikle Beyaz Show hayranları program sırasında gerçekleştirilen anketlere yanıt vermenin yanı sıra şov hakkındaki görüşlerini, kendi oluşturdukları video, fotoğraf gibi içerikleri göndererek programa aktif olarak katılabiliyor.
Bir programında konuk olan Sarp Apak’ın hangi şarkıyı söyleyeceği hayranlarına danışılmış ve Beyaz Show resmi hesabı üzerinden yapılan anket ile belirlenmişti.
Tüm bu gelişmeler de gösteriyor ki geleneksel medya kendini teknolojiye entegre ederek daha fazla iletişimin ve etkileşimin oluşacağı bir mecraya dönüşmeye başlıyor ve televizyon alışkanlıklarımızın yeni bir boyut kazanıyor.


(Bu hesapları nasıl ekleyebileceğinizi aşağıda okuyabilirsiniz.) Beyaz Show’a ek olarak resmi hesaplar arasına en son eklenen LINE SHOPPING’i de eklemek isteyebilirsiniz.
LINE SHOPPING hesabında şimdiye kadar Shooting Price adıyla üç etkinlik yapıldı. Shooting Price etkinliği dahilinde bir ürün sunuluyor. Bu ürüne açık artırma gibi fiyat teklifi yapıyorsunuz. Açık artırmadan farkı ise kazananın en yüksek teklife göre değil, benzersiz en düşük teklife göre belirlenmesi. Etkinlik 2-3 günlük bir süreci kapsıyor. Etkinlik bitiminde en düşük ve benzersiz teklifi veren kişi o ürünü kendi verdiği teklif üzerinden satın alabiliyor. Bu zamana kadar bu etkinlik üzerinden 1507 TL değerindeki Michael Kors çanta 1,08TL’ye, Samsung Galaxy S5 1,46 TL’ye ve 1439 TL’lik Burberry saat 1,49 TL’ye satıldı.
LINE SHOPPING hesabı üzerinden ayrıca her Çarşamba LINE’a özel indirimli ürünlerin de satılacağı duyuruldu. Belirli ürünlerde çok büyük indirimler olacak. İndirimli ürün sayısı stoklarla sınırlı olacağı için hızlı davranan beğendiği ürüne çok ucuza sahip olacak.
Resmi Hesapları Arkadaş Olarak Ekleme
Resmi hesaplara ulaşabilmek için öncelikle LINE’ı kurmanız gerekiyor. LINE’ı indirmek için: http://line.me/tr/
LINE’ın ana ekranında yer alan “Diğer/Daha fazlası” menüsündeki “Resmi Hesaplar” seçeneğine girerek tüm resmi hesapları görebilir, arkadaş olarak ekleyebilir ya da “Home” seçeneğine tıklayarak hesabın paylaştığı iletileri görebilirsiniz. Eklediğiniz bir resmi hesaptan mesaj gelmesini istemiyorsanız üst sağda bulunan ok seçeneğinden “Engelle” diyebilirsiniz.
Resmi Hesap Bildirimlerini Açma/Kapama
Resmi hesaplardan gelen bildirimlerim ayarlarını sağ üstte bulunan ok işaretini tıklayarak “Uyarıları Aç” ya da “Uyarıları Kapat” şeklinde ayarlayabilirsiniz.
Başka Ülkede Bulunan Resmi Hesapları ekleme
Resmi Hesapların en altında bulunan “Başka bir ülke seçin” seçeneği ile istediğiniz ülkenin Resmi Hesapları’nı görebilir ve arkadaş olarak ekleyebilirsiniz.
Resmi Hesaplar’ın Home Sayfası
Arkadaş olarak eklediğiniz Resmi Hesaplar’ın yaptıkları paylaşımları ister Home sayfalarına girerek isterseniz kendi Timeline’ınızda görebilirsiniz. Paylaşımları stciker’lar seçerek beğenebilir, yorum yapabilir ya da kendi sayfanızda paylaşabilirsiniz.
On-Air Mode nedir?
Resmi Hesap sahipleri On-Air modunu aktif hale getirdiğinde onu arkadaş olarak ekleyen kullanıcılar canlı olarak görüşme yapabilir. Gönderilen mesajlar diğer takipçiler tarafından görülmez, sadece resmi hesabın sahibi görebilir ve cevap verebilir.
Bir boomads advertorial içeriğidir.
SONRAKİ KONU
« SONRAKİ KONU
ÖNCEKİ KONU
ÖNCEKİ KONU »

Yorumunuz için teşekkürler.Admin onayladığı zaman burada gözükecek. DönüştürDönüştür İfadelerİfadeler

Yorumunuz İçin Teşekkürler