Sony Vaio satışı durdurdu

Dikkat Sony Vaio Serisi Patlayabilir! 

Japon devlerinden Sony Vaio serisinin üretimini durdurdu. Kullanıcılara Vaio serisi için öneride bulundu .Sebep olarak cihazın çok ısınması ve alev atma riskinin yüksek olması bildirildi.
Geçtiğimiz günlerde dizüstü Pc üretiminden çekildiğini duyuran Sony, en son piyasaya sürdüğü modeller arasında yer alan Vaio Fit 11A için dinlenmesi gereken çok önemli bir uyarıda bulundu.

PC'nin bataryasından kaynaklanan sorundan dolayı aşırı ısırdığı ve yanma tehlikesi olduğunu bu sebeple ürünün kullanılmasına son verilmesi gerektiğini vurguladı.

Sony Vaio satışı durduruldu

The Wall Street Journal ' ın verdiği habere göre son 1 ayda Japonya ve Hong Kong'da yaşanan 3 ayrı olay Sony'i harekete geçirdi. Mart ve Nisan ayları içerisinde bataryası alevlendiği gerekçesiyle raporlanan 3 Vaio satışların durdurulmasına yol açtı.  Sirket yetkilileri ay başında satışlarını durdurdu.

Sony Vaio 25 bin adet satıldı

Değişim ve onarımı yapılmaya hazırlanan şirket bu konuyla ilgili 2 haftaya kadar kendi sitesinde açıklamaya yer vereceğini belirtti. Raporlamalara göre dünya çapında satışa sunulduğundan bu yana toplam 25.902 adet satıldığı tespit edildi.
SONRAKİ KONU
« SONRAKİ KONU
ÖNCEKİ KONU
ÖNCEKİ KONU »

Yorumunuz için teşekkürler.Admin onayladığı zaman burada gözükecek. DönüştürDönüştür İfadelerİfadeler

Yorumunuz İçin Teşekkürler