iPhone 6'nın ekran görüntüsü ortaya çıktı

iPhone 6'nın ekran görüntüsü internete düştü.
Apple'ın merakla beklenen yeni iPhone modeli hakkında neredeyse her gün yeni bir haber gündeme gelmekte.
iPhone 6 modelinin Eylül ayında tanıtılması beklenirken son olarak iPhone 6'ya ait olduğu söylenen bir ekran görüntüsü ortaya çıktı.

Ayrıca iOS 8 işletim sisteminin yer aldığı da ekran görüntüsünde görülen Healthbook gibi uygulamalardan anlaşılabilmekte. Baktığımızda yan yana 5 uygulama ve yukarından aşağıya bir şekilde toplamda 7 uygulama simgesi yerini almış. Bu da büyük ekranlı iPhone modelinin gelebileceğini doğrular vaziyette.


Sızdırılan ekran görüntüsü 1800x966 çözünürlüğünde. Bu durum 4.7 inç civarında bir ekran büyüklüğüne göstermekte. iPhone 6'nın ekran görüntüsünde ayrıca Apple'ın geliştirdiği araba kullanımı için CarPlay uygulaması görünmekte. Bunun yanında sağlık ve fitness konusunda en büyük yardımcınız olacak olan Healthbook uygulaması da yer alamkta. iWatch ile beraber olarak kullanılabilecek bu uygulamanın da iWatch'ı gösterdiğini söyleyebiliriz.

Tabii bu ekran görüntüsünün sahte olma ihtimalinin de bulunduğunu söyleyelim. iOS 8 ile gelmesi beklenen birçok uygulamanın da göründüğü bu ekran görüntüsünün alındığı cihaz olan iPhone 6 merakla beklenmeye birkaç ay daha devam edecek gibi görülüyor.
SONRAKİ KONU
« SONRAKİ KONU
ÖNCEKİ KONU
ÖNCEKİ KONU »

Yorumunuz için teşekkürler.Admin onayladığı zaman burada gözükecek. DönüştürDönüştür İfadelerİfadeler

Yorumunuz İçin Teşekkürler