Facebook yeni uygulama yaratıyor

Popüler sosyal medya platformu Facebook'un, Snapchat'e rakip olabilmek için Mark Zuckerberg denetiminde yeni bir uygulama üzerinde çalıştığı iddia ediliyor.
Facebook Slingshot

Facebook, geçtiğimiz aylarda kullanıcıların birbirlerine çizim, resim, video, ve yazılı mesaj göndermesine imkan sağlayan popüler mesajlaşma hizmeti Snapchat'i satın almak için 3 Milyar Dolar gibi yüksek bir teklif yapmış ancak amacına ulaşamamıştı. Facebook başarısızlık ile sonuçlanan bu atılımdan sonra iOS platformundaki Snapchat'e benzeyen Poke uygulamasını App Store'dan kaldırmıştı.

Facebook, Snapchat'e rakip olmak istiyor Facebook Poke uygulamasının sürpriz bir şekilde kaldırılmasının arkasında yatan sebebi belli oldu. Financial Times’ta yayımlanan habere göre Facebook, Mark Zuckerberg'in denetimi altında yeni bir uygulama geliştirmeye başlamış. Slingshot ismindeki bu yeni uygulama ile Facebook'un Snapchat'e rakip olacağı belirtiliyor.

Haziran ayında iOS, Android ve Windows Phone 8 platformlarındaki yerini alması beklenen Slingshot işleyiş bakımı olarak Snapchat'e benzeyecek.
SONRAKİ KONU
« SONRAKİ KONU
ÖNCEKİ KONU
ÖNCEKİ KONU »

Yorumunuz için teşekkürler.Admin onayladığı zaman burada gözükecek. DönüştürDönüştür İfadelerİfadeler

Yorumunuz İçin Teşekkürler