Bedava Windows 9 tuzaklarına kanmayın!

Windows 9'un 2015'ten önce ortaya çıkması beklenmiyor, ancak buna rağmen dosya paylaşım sitelerinde çeşitli "Windows 9" sürümlerine rastlamanız mümkün. Ancak bunların gerçek Windows 9 ile herhangi bir ilgisi bulunmuyor. Windows 9 sanarak indirdiğiniz şey, aslında Windows 7 için geliştirilen yasadışı mod'lar, bazı durumlarda zararlılardan başkası değil.
Windows 9'un ücretli mi, yoksa ücretsiz mi olacağı henüz bilinmiyor. Ancak YouTube ve dosya paylaşım sitelerinde çeşitli sözde ön-yayın sürümlerine ulaşmanız mümkün. "Windows 9 Extreme Edition", "Windows 9 Ultimate" veya "Windows 9 Professional" gibi isimlerle karşımıza çıkan indirmeler, aslında temalarla görünümü değiştirilmiş Windows 7 veya 8'den başka bir şey değiller. Bazı indirmeler, Windows 7 yerine temalı bir Windows XP veya Windows Vista'yı bile kullanabiliyor.
windows 9, sahte, indirme, windows 8, 7, xp, vista
İnternette rastlanabilen bu sahte Windows 9'lar, tecrübesiz kullanıcıları kolaylıkla kandırabilecek nitelikteler. Ancak şunu akıldan çıkarmamak gerekiyor: Microsoft, henüz Windows 9'un beta sürümü veya final sürümüyle ilgili herhangi bir doğrulama veya duyuru yapmış bulunmuyor. Bu tür paketlerdeki yazılımlar kırılmış olduklarından, onları indirerek sadece zaman kaybetmek ve verilerinizi riske atmakla kalmıyor, yasaları da çiğnemiş oluyorsunuz.
Windows 9'un 2015'ten önce yayınlanması beklenmiyor. Microsoft'un en son işletim sistemlerinden birini kullanmak istiyorsanız, Windows 7, Windows 8 veya Windows 8.1'i tercih edebilirsiniz.
SONRAKİ KONU
« SONRAKİ KONU
ÖNCEKİ KONU
ÖNCEKİ KONU »

Yorumunuz için teşekkürler.Admin onayladığı zaman burada gözükecek. DönüştürDönüştür İfadelerİfadeler

Yorumunuz İçin Teşekkürler