Yeni Nesil Ekranlar!

Yeni Nesil Ekranlar!Yeni nesil telefon veya cihazlarda beklenen özellikler yüksek hız 4-8 çekirdek işlemciler vs. aslında bunlardan daha önemli özelliklerden biriside cihazın ekranı ve grafik özellikleri.
1. Çözünürlük: Ekranın piksel sayısı ne kadar fazla ise o kadar güzel ve kaliteli bir görüntü sunuyor.
2. Güneşte görünmeyen ekran: Güneşli günlerde ekranın karanlık gözükmesi bir hayli sinir bozucu bir olay ve artık Süper AMOLED sayesinde tarih oluyor.
3. Kötü görüş açısı: Örneğin laptoplarda belli bir açıyla kusursuz görüntü elde edilirken tablet ve telefonlarda pek sık yaşanmasada bu durum bir kusur.
4. Beyazlar beyaz değil: AMOLED ekranların bir sıkıntısıda beyaz rengini maviye yakın göstermesidir.Bunu tarayıcınızın adres çubuğuna "about:blank" adresini yazarak test edebilirsiniz.
5. Parlayan ekranlar: Bir sıkıntıda ekrana baktığınızda ekranda gözükenleri değilde ayna misali yansıyan görüntüleri görüyorsanız buda bir sıkıntı teşkil etmekte.
6. Dokunmatik ekranda görünen ızgara çizgileri: Bu çizgiler cihazınıza verdiğiniz paranın çöpe gittiğini hissetmenizi sağlayabilir çünkü böyle bir çizginin ekranda işi ne.
SONRAKİ KONU
« SONRAKİ KONU
ÖNCEKİ KONU
ÖNCEKİ KONU »

Yorumunuz için teşekkürler.Admin onayladığı zaman burada gözükecek. DönüştürDönüştür İfadelerİfadeler

Yorumunuz İçin Teşekkürler