Sony Xperia Z2 Türkiye'de satışta, özellikleri ve fiyati

Sony Xperia Z2 Türkiye'deSony'nin 4K video çekim özelliğine sahip, suya dayanıklı akıllı telefonu Xperia Z2, Türkiye'de satışa sunuluyor. Cihazın Türkiye fiyatı ve detayları haberimizde.

Sony'nin yeni amiral gemisi Xperia Z2, suya dayanıklılık ve 4K video çekim gibi üst sınıfa farklılık getiren teknik detaylarıyla Türkiye pazarında satışa sunuldu. Bugün itibarıyla teknoloji mağazalarından temin edilebilen cihazın Türkiye fiyatı ise 2.199 TL olarak belirlenmiş durumda.

Sony Xperia Z2'nin 4K çekim özelliğinin yanı sıra, videoyu oluşturmak için kullanıcılara sunduğu akıllı sosyal kamera uygulamaları, 5,2 inç boyutlarındaki Full HD TRILUMINOS ekranı, Live Colour LED teknolojisi, yüksek hızı ve dayanıklılığı ile taze bir soluk getirdiğini söylemek mümkün.

Akıllı telefonlara suya ve toza dayanıklılık özelliği (IP55&IP58) ekleyen Sony Mobile, Xperia Z2’de de bunu sürdürürken dayanıklı alüminyum çerçeveyi OmniBalance dizayn anlayışıyla buluşturarak 8,2 mm kalınlığında, kullanım kolaylığı sağlayan bir tasarımda harmanlıyor. Xperia Z2 siyah, beyaz ve mor renk seçenekleriyle tüketicilerin beğenisine sunuldu.

 Teknik Özellikler

Cihazın kalbinde Qualcomm'un Snapdragon 801 2,3 GHz dört çekirdekli işlemcisi yatıyor. 4G LTE bağlantı desteği sunan Xperia Z2, Adreno 330 GPU ve dual ISP ekran ile öne çıkıyor. Sony'nin Xperia Z2'de kullandığı 3200 mAh'lık pil ise Batarya Stamina Modu ile 4 kata kadar ömrünü uzatabiliyor.


SONRAKİ KONU
« SONRAKİ KONU
ÖNCEKİ KONU
ÖNCEKİ KONU »

Yorumunuz için teşekkürler.Admin onayladığı zaman burada gözükecek. DönüştürDönüştür İfadelerİfadeler

Yorumunuz İçin Teşekkürler