Best Buy Bimeks'imi alacak ?

Son hamlesinde basarisiz olan Best Buy bu defa gözünü Bimeks'e dikti.

Ilk denemesinde Türkiye'de beklediği başarıyı yakalayamayan ve İzmir'de açtığı ilk mağazadan sonra sadece bir tane daha açabilen Best Buy yeniden Türkiye'ye dönüş yapmayı planlıyor.  Dünya çapında teknoloji marketler zinciri bulunan bu firma Türkiye'de Bimeks'in tamamını istiyor. Bimeks'in bayi yapısı Best Buy'ın zamanini zorlayacak.

Best Buy'ın dönüşü muhteşem olacak.

Türkiye'de açtığı 2 mağazayıda teknosaya devrederek Türkiye'den ayrılan Best Buy dönüşünde Bimeks'in 126 mağazasını almayı düşünüyor. Eğer Bimeks'i satın alırsa Türkiye'de 2. sıraya gelmiş olacak. Bimeks ne kadarda görüşmelerin olduğunu kabul etmesede ilerleyen günlerde ortalık birhayli karışacak.

Bimeks ' den açıklama geldi GÜNCEL

"Yatırımcılarımızdan gelen talepler doğrultusunda 08 Mayıs 2014 tarihinde basında Şirketimiz hakkında çıkan haberlerle ilgili olarak açıklama yapma gereği duyulmuştur. Şirketimizin haberde adı geçen şirket ile herhangi bir satış görüşmesi gerçekleşmemiştir. Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş., son 6 ay içerisinde sektördeki rakiplerinden 1 tanesini satın ve 1 tanesinin de varlıklarını devir almıştır. Şirketimiz 2014 senesi içerisinde 4'ü yeni şehirlerde olmak üzere toplam 33 adet yeni mağaza açmış olup sektördeki yatırımlarına devam edecektir."
SONRAKİ KONU
« SONRAKİ KONU
ÖNCEKİ KONU
ÖNCEKİ KONU »

1 yorum:

Tıkla yorum
emre çolak
admin
8 Mayıs 2014 19:31 ×

electro word firmasını satın almıştı sanırsam bimeks

Congrats bro emre çolak you got PERTAMAX...! hehehehe...
Tekrar
avatar

Yorumunuz için teşekkürler.Admin onayladığı zaman burada gözükecek. DönüştürDönüştür İfadelerİfadeler

Yorumunuz İçin Teşekkürler