S5 için kuyruk olustu

Samsung Galaxy S5 dünya çapında satışa sunulduğu anda öncülük olan Samsung Galaxy S4 ten daha fazla sattı.

Koreli teknokoji devi Samsung'un Galaxy S5'i aynı anda Türkiye'nin de icinde bulunduğu 125 ülkede satışa sunuldu. Satış rakamları merak konusu olan S5'in resmi olmayan satış rakamına göre Galaxy S4'ü geride bıraktığı açıklandı.

Geçtiğimiz yıl satışa sunulan Galaxy S4, Galaxy S5 te oldugu gibi 125 ülkede tanıtıma sunulmuştu.  Sonuclar bu sene Galaxy S5'in , Galaxy S4'e oranla yüzde otuz daha cok sattığını gösteriyor. Samsun Galaxy S5'i almak isteyen kullanicilar Londra, Paris gibi büyük Avrupa başkentlerinde uzun kuyruklar oluşturdu.

S5 yok satiyor

Türkiye'de 16 GB'lığı icin 2199 TL , 32 GB'lığı icin 2299 TL fiyat etiketi ile satışa sunulan Samsung Galaxy S5'i magazalarda olsun , internet sitelerinde olsun bulmak cok zor. Teknoloji mağazalarının stokları tükendi ve ellerindeki teşhir ürünleri bile sattılar.

10 milyon satmış !

Geçen yıl satışa sunulan Galaxy S4 alanında rekor kırarak ilk günden 10 milyon satmayı başarmıştı. Galaxy S3 ise bu rakama 50. Gunde ulaşmıştı. Bakalım bu sene Samsung Galaxy S5 ne kadar satacak bi hayli merak konusu olmus durumda.
SONRAKİ KONU
« SONRAKİ KONU
ÖNCEKİ KONU
ÖNCEKİ KONU »

Yorumunuz için teşekkürler.Admin onayladığı zaman burada gözükecek. DönüştürDönüştür İfadelerİfadeler

Yorumunuz İçin Teşekkürler