iOS 8'in İlk Bilgileri

Apple'ın düzenlediği WWDC 14 toplantısında sunulması ihtimali verilen mobil işletim sistemi olan iOS 8 bilgileri yayınlanmaya başladı. iOS 8 de saglık ön plana geçecek diye tahmin ediliyor.

Apple'de bir gelenek halini almış ve her sene düzenlenen Dünya Geliştiriciler Konferansı teknoloji meraklıları ve geliştirmenlerin en çok takibinde bulundukları bir etkinlik bu.Apple'ın geçmiş dönem etknliklerine baktığımızda yeni cihazların yanı sıra yeni yazılımsal yenilikleri ile dikkat çektiğini görüyoruz. Bu sene 2 Haziran ayında yapılacak olan WWDC 14 toplantısına en çok merak edilen şey yazılımsal özellik açısından iOS 8 olacağını düşünüyoruz.

Geçen dönemde Apple iOS 7 ile tasarım anlamında büyük gelişme göstermişti, bu iOS 7 deki tasarımı iOS 8 de kullanacağını tahmin ediyoruz fakat bir süpriz yapıpta yeni tasarımlada karşımıza çıkabilir. Sonuçta APPLE. iPhone 5s'te kullandığı M7 hareket sensörü ile Apple'ın sağlık uygulamalarına önem verdiği anlaşılmıştı. iOS 8 de bunu kullanması bekleniyor.

Healthbook uygulamasının gelmesi yüksek

Yukarıda da belittiğim gib iOS 8 sağlık uygulamasına önem veriyor ve buna bağlı olarak ta Healthbook sağlık uygulamasını bekliyoruz. Healthbook fiziksel koordinasyonunuzu ölçecek ve size bildirecek . Healthbook ta acil durumlar için de bölümler olacaktır.Uygulamada yaşınızı ,kilonuzu ,boyunuzu ve cinsinizi düzenli olarak güncelleyebileceksiniz.

Söylentilere göre iOS 8 de Apple haritalarını değiştirecek ve kullanıcılarına daha kullanışlı harita sunacak.Yapılacak bu güncellemede otobüs güzergahlarını uygulamaya kazandıracaklar.

Sistem içerik ve preformans artışının iOS 8'e neler getireceğini hep beraber göreceğiz . WWDC 14 etkinliğinde umarız iOS 8 tanıtılır ve geçerlilik kabul görür.


SONRAKİ KONU
« SONRAKİ KONU
ÖNCEKİ KONU
ÖNCEKİ KONU »

Yorumunuz için teşekkürler.Admin onayladığı zaman burada gözükecek. DönüştürDönüştür İfadelerİfadeler

Yorumunuz İçin Teşekkürler