2014 FIFA World Cup Brazil Türkiye’de satışta.

EA Sports’ın popüler futbol oyunu FIFA’nın dünya kupası sürümü 2014 FIFA World Cup Brazil Türkiye’de Aral aracılığıyla satışa sunuldu.

Xbox 360 ve PS3 için satışa çıkarılan 2014 FIFA World Cup Brazil’in içinde 11 oyun modu, 21 yeni stadyum, 7469 futbolcu, 203 milli takım ve 100 yeni animasyon bulunuyor. Gerçek bir turnuva deneyimi yaşatacak oyunda oyuncular, Adidas miCoach ile turnuva süresince katılabilecekleri 18 farklı antrenman ile futbolcuların hızından, şut çekmeye kadar birçok özelliğini geliştirebiliyor Yeni penaltı atışları, duran top taktikleri ve top kurtarma animasyonlarıysa oyuna yeni bir soluk getiriyor.

Oyun içinde dokuz dilde yorum, 34 yeni şarkı ve EA SPORTS Talk Radio da yer alıyor. Ian Darke ile Andy Goldstein veya Roger Bennett ile Michael Davies (Men in Blazers) tarafından seslendirilen ‘EA SPORTS Talk Radio Road to the FIFA World Cup’ ve ‘Captain Your Country’ modları da oyun içinde mevcut.

EA SPORTS Football Club üyeleri, hazırdaki XP ve Football Club kredilerini EA SPORTS 2014 FIFA World Cup kataloğunda harcayabiliyor. Katalok tarihi FIFA dünya kupası formaları, yeni kutlamalar, adidas topları, EA SPORTS FIFA Classic XI takımı, adidas All-Star takımı gibi turnuva içerikleriyle güncellenecek.

Oyunun fiyatı 180 TL olarak belirlendi ve 22,22 TL’den başlayan taksitlerle satın alınabiliyor.
SONRAKİ KONU
« SONRAKİ KONU
ÖNCEKİ KONU
ÖNCEKİ KONU »

Yorumunuz için teşekkürler.Admin onayladığı zaman burada gözükecek. DönüştürDönüştür İfadelerİfadeler

Yorumunuz İçin Teşekkürler