S4 Galaxy Samsung GT-I9505

Samsung Galaxy S4 13 MPiksel arka, 2 MPikselön kameraya sahip, her iki kamerada aynı anda kayıt yapabiliyor. Bu oldukça farklı bir özellik olarak göze çarpıyor.
 
Siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renkteki Samsung Galaxy S4 16,32 veya 64 G Byte dahili hafızaya sahip modelleri mevcut. Telefonun farklı bir özelliği 5″ lik HD Amoled ekrana dokunarak temas  etmeden belli bir mesafeden el veya parmak hareketlerine göre sayfa çevirebilmesi veya gelen aramalara sesle yanıt verebilmesi. Hatta telefonu eldivenle bile kullanabilirsiniz.
 
Bunun alternatifi ise sesli yanıt sistemi ile yine telefonuna müdahale edebilmeniz. Play Music dediğinizde S4 media playerı açarak bir melodi çalmaya başlayabilir veya telefon defterinizden bir kişiyi arayabilir. Çektiğiniz fotoğraflara ayrıca bir ses notu ekleyerek sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Dram Shot özelliği ile hareketli fotografları ard arda çekerek ilginç paylaşımlar yapabilirsiniz. Çok ilginç bir özellik daha bir kaç arkadaşınızda Galaxy S4 var bir araya geldiniz. Seçilen bir şarkı tüm grupdaki diğer telefonlar üzerinden kablosuz paylaşımla ortak çalınabiliyor. Buda daha  güçlü bir ses ve fazla hoparlör demek. Samsung Hub üzerinden farklı uygulamalara ulaşmanız mümkün. S translator uygulaması ile çeşitli dillerde arasında çeviriler yapmak mümkün. Şu an için Türkçe desteği yok malasef. Fotograflarınızı çeşitli masklarla ve eğlenceli arkaplanlarla süsleyip, arkadaşlarınızla sohbet etmeniz mümkün.
  
Bir video izlediğinizi düşünün ekrana bakmadığınızda sezgisel olarak bunu anlar ve videoyu durdurur taki siz tekrar ekrana bakana kadar oldukça sıra dışı bir özellik gerçektende. Peki televizyonunuzun kumandası olarak çalışmasına ne dersiniz. Samsung HomeSync ile bize kişisel 1T Byte lik bir icloud bulut depolama alanı sunuyor. Bu alana Samsung Galaxy S4 üzerinden videolarınızı, fotograflarınızı depolayabileceğiniz ve internet olan her yerden ulaşabileceğiniz bir hizmet olarak karşımıza çıkıyor.Aslında uygulama oldukça güçlü ve üçüncü parti extra yazılımlar değil örneğin yine spor egzersizlerileri için yapılan S Health uygulaması kişisel bilgilerinize göre size antremanlarınızın istatiksel bilgilerini sunuyor. Bunları zaman içersinde analiz edip süreçlerinizi, kalori değrlerinizi ve gelişiminizi takip edebilirsiniz. Kablosuz olarak ped üzerinden Samsung Galaxy S4 ü hızlı bir biçimde şarj edebiliyorsunuz.
Samsung Galaxy S4 fiyatı ve kampanyalar
Galaxy S3 göre oldukça hafif ve ince olan (7,9mm ) Samsung Galaxy S4 şu an Türkiye de pek çok GSM firması tarafından ön siparişli kampanyalarla piyasaya sunulmaya başlandı . Peşin fiyatı kdv dahil 2.000tl civarında.

SONRAKİ KONU
« SONRAKİ KONU
ÖNCEKİ KONU
ÖNCEKİ KONU »

Yorumunuz için teşekkürler.Admin onayladığı zaman burada gözükecek. DönüştürDönüştür İfadelerİfadeler

Yorumunuz İçin Teşekkürler