FactoryBiz: İOS simülasyon oyunu

 FactoryBiz: İOS simülasyon oyunu
Simülasyon oyunları Apple Store üzerinde artmaya başlıyor, bunların arasına birde FatoryBiz katıldı. Peki, nedir tam olarak bu oyun? FactoryBiz ile belki de hayalinizde olup da kuramadığınız araç fabrikasını kurabiliyorsunuz. Oyuna ilk başta hemen yönetici koltuğuna oturarak başlıyoruz ve kontratlar sekmesini açıyoruz. Bu sekmeden yapılan kontratlara göre başlıyoruz malzemeleri almaya ve ilk araçlarımızı üretmeye.
 FactoryBiz: İOS simülasyon oyunu
Her kişi farklı kontratlar ile sizden farklı sürelerde taşıtlar istiyor, ancak ödülü alabilmeniz için kontrat şartlarına tam olarak uyum sağlamanız ve gerekli olan süre içerisinde araçları teslim edebilmeniz gerekiyor. Araçları ilk başta çok uzun sürelerde üretseniz de paranız ile makinalarınızı da güçlendirerek daha kısa süre içerisinde araçları fabrikadan hazır hale getirebiliyorsunuz.. Elbette fabrikanız büyüdükçe otomotiv sektörü üzerinde farklı alanlara da geçiyorsunuz.
 FactoryBiz: İOS simülasyon oyunu
Hatta sadece otomotiv sektöründe kalmıyor, iş makinaları ve ordu araçları üretmeye kadar fabrikanızı büyütebiliyorsunuz. Oyundan bildirimleri alırsanız eğer fabrikanızı hiç boşta bırakmayıp kısa süre içerisinde büyük bir fabrika haline gelebiliyorsunuz.  Oyun Apple Store’da henüz daha çok yeni olmasına rağmen birçok oyuncu tarafından en çok beğenilen oyunlardan biri olmayı da başardı.
SONRAKİ KONU
« SONRAKİ KONU
ÖNCEKİ KONU
ÖNCEKİ KONU »

1 yorum:

Tıkla yorum
Unknown
admin
10 Eylül 2013 15:29 ×

güzel

Congrats bro Unknown you got PERTAMAX...! hehehehe...
Tekrar
avatar

Yorumunuz için teşekkürler.Admin onayladığı zaman burada gözükecek. DönüştürDönüştür İfadelerİfadeler

Yorumunuz İçin Teşekkürler