Arma VENES 13 GJ-3326 Oyuncu Bilgisayarı (İnceleme)

Mobil tarafın cazibesi ve dolayısıyla hızlı yükselişinden sonra, PC’ler artık eskisi kadar rağbet görmese de sıkı oyuncular hala daha en iyi donanımların peşinde koşuyorlar. En iyi donanımların peşinde koşmak da ‘toplama’ ve ‘hazır almak’ olarak ikiye ayrılıyor. Toplama bilgisayar, çok daha fazla uğraştırıcı ve riskli ancak işi daha az maliyetli bitirir. Hazır almaksa, cüzdanı biraz daha zorlatır ancak sorunsuzdur ve uğraştırmaz. Dolayısıyla maddi imkanı yerinde olanlar hazır bilgisayar almayı tercih ederler.

Bugün sizler için inceleyeceğim Arma’nın VENES 13 GJ-3326 model bilgisayarı da, hazır sistemlerden biri. Üstelik Internet sitesinden alışveriş de bileşenleri dilediğiniz gibi değiştirip ona göre sipariş verebiliyorsunuz. Örneğin standart seçenekle gelen 500GB’lık mekanik sabit disk yerine 172$ fazladan bütçe ayırarak SSD almak mümkün.


Arma VENES 13 GJ-3326’yı rakiplerinden ayıran çok önemli bir özelliği var. Kendisi bir mini-PC kasasına sığdırılmış. Yani hem piyasadaki en iyi donanım bileşenlerine sahip hem de ufacık bir kasaya sığdırılmış. Zaten Arma’nın VENES 13 GJ-3326 modelindeki temel amacı, bilgisayarın yalnızca ezin ücra köşesindeki bir odada değil salonda da kullanılabilmesi. Hatta televizyonun altında bir yere koyarak kendisini hem bir oyun bilgisayarı hem de medya oynatıcı gibi kullanmak mümkün. Aslında hiç de fena fikir değil.
Artık yavaştan incelemeye koyulayım ancak her zaman olduğu gibi teknik özellikleri listelemek istiyorum. Tabii Arma VENES 13 GJ-3326’nın bir sürü teknik özelliği olduğundan bu başlık altında yalnızca bileşenlerini listeleyeceğim.

Teknik Özellikler
- Anakart: Intel Z77 çipset
- İşlemci: Intel Core i7 3770K 4GHz
- Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 780
- Birincil Sabit Disk: 256GB Samsung 840 SSD
- İkinci Sabit Disk: 500GB HDD
- DVD Sürücüsü: Var
- İşletim Sistemi: Windows 7
SONRAKİ KONU
« SONRAKİ KONU
ÖNCEKİ KONU
ÖNCEKİ KONU »

Yorumunuz için teşekkürler.Admin onayladığı zaman burada gözükecek. DönüştürDönüştür İfadelerİfadeler

Yorumunuz İçin Teşekkürler